Tohle už je moc!

Tento svět nás stále něčím překvapuje, lidi jsou zkažení a už neví co by.. To ale nikoho z nás neomlouvá. Naopak my křesťané máme být světlem a poukazovat na základní křesťanské principy.

Ale jedno nechápu. A to, že i přesto, že je v Bibli jasně psané několikrát o homosexualitě jako o něčem, co je v Božích očích zlé ( např. ,,Nebudeš obcovat s mužem jako s ženou. Je to ohavnost. " Leviticus 18:22), tak se za tuto skupinu lidí postaví mládež Evangelické církve.. Za to, aby tyto homosexuální páry byly přijímány do církví lepším způsobem.. To je jako v pořádku, když ČCE lpí na tradicích a křesťanských principech?

Ano, proč by neměli chodit tito lidé do kostela? A zároveň kolik druhů pohlaví nám tu ještě vznikne? Vždyť jsou to také lidé, také se chtějí sytit Božím slovem.. Ale být v nějaké církvi, chodit do ní pravidelně a upozorňovat na sebe, protože jsou tyto páry někdo.. To ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle do jakékoliv církve nepatří. Tam má znít převážně Boží slovo!

Já samozřejmě nemám právo soudit tyto lidi, protože soudit může jedině Bůh. Ale ještě se zamysleme nad poslední věcí. Pokud tyto páry mohou vychovávat děti, jak se asi to dítě pak musí cítit, nad čím vším musí přemýšlet? Proč mám dvakrát maminku, nebo dvakrát tatínka? Co pak může z těchto dětí vyrůst? Nad tím, ať si každý popřemýšlí sám.

Pán Vám žehnej!